logo

Cultuurreizen.

Bekijk onze brochure online(flipboek) of download hier als pdf

Amphora maakt cultuurreizen met een maximaal aantal van 24 deelnemers per reis, hoofdzakelijk naar Frankrijk en Scandinavië. Om het comfort te vergroten is er gekozen om naar de bestemming te vliegen vanaf Amsterdam en ter plaatse de reis uit te voeren met onze eigen Touringcar. De reizen zijn gebaseerd op half-pension met alle entrées, gidsen en attracties inclusief, zo weet u precies waar u aan toe bent.

De hotels zijn geen grote bekende ketens, maar kleine streekhotels. Het avondeten vindt meestal plaats in typische restaurants uit de regio met hun streekgerechten. De excursies zijn zo gepland dat we overal genoeg tijd hebben en ons niet hoeven te haasten. In Frankrijk gaan we onbekende wijndomeinen bezoeken.

In Frankrijk hebben we bijvoorbeeld een reis naar de Provence of Occitaine. Bij de Provencereis vliegt u van en naar Nice en maken we een kleine rondreis door de mooie omgeving. Bij de Occitaine reis vliegt u van en naar Toulouse en verblijven we in Castres en maken van daaruit verschillende excursies.

In 2018 staat onze 21-daagse Noordkaap reis met de Lofoten op het programma. Deze bijzondere reis maakt u maar één keer, vandaar ook de route via Oost-Finland naar het Noorden en terug via Noorwegen. In Noorwegen bezoeken we o.a. bijzondere plaatsen als Geiranger, Trollstigen, Flåm, Hardangervidda voordat we uiteindelijk in Oslo aankomen.

In augustus kunt u met ons mee, voor een „Peer Gynt“ reis. U vliegt van en naar Oslo en ervaart hoe het toneelstuk Peer Gynt tot stand kwam, met een bezoek aan het Ibsen museum in Oslo of het Grieg museum in Bergen. Als hoogtepunt is dan de „Peer Gynt“ opvoering aan het Gålå-meer.

In principe worden al onze reizen gereden met onze 30-persoons luxe touringcar met alle voorzieningen. Mochten we een reis met minder deelnemers hebben, dan wordt deze reis gereden met onze 16-persoons touringcar.

Aangezien ons reisbureau en touringcar-bedrijf in Oostenrijk gevestigd is, gaat de gehele afwikkeling via Oostenrijk. Hier zijn we natuurlijk voor alle zekerheid van onze gasten bij de nodige instanties aangesloten, zodat u ook gegarandeerd bent van uw reis.

Ik zou het fijn vinden om u op een van onze reizen te mogen begroeten.

Sandor Cheizoo

boekingformulier-alle-reizen

  Info

Amphora TTG Company  
Söllheimerberg 15
5300 Hallwang
Oostenrijk

info@amphora-ttgc.com
www.amphora-ttgc.com

Tel. Nr.:    +43 (0)662 - 66 42 21
Mob. Nr.:  +43 (0)664 - 55 91 237 

Impressum

austia guide  

sitemap